Sunday, June 27, 2010

Concert fain, ruinat de imbecilii de la Rexall Place

Aseara am fost si am vazut concertul Iron Maiden cu Dream Theater in deschidere la Rexall Place, in Edmonton... Mi-a placut concertul, ambele trupe au cintat bine, atmosfera a fost faina (mai ales la Maiden, de Dream Theater nu se prea aude pe aici, nu stiu explicatia si nici nu am stat sa caut in arhivele corporatiste..haha)
Intru. Imi caut locurile. Erau f sus, la naiba la peluza de sus. Il vedeam pe Petrucci ca din elicopter. Nu am inteles de ce au trebuit sa puna locurile alea in vinzare, asta nu e un meci de hockey. Care ma stiti, probabil cunoasteti parerea mea de meciurile astea, dar nu am sa insist aici. Plec de acolo, sa caut un loc mai bun. Gasit, citeva rinduri mai jos). N-a zis nimeni nimic ca am intrat acolo, ca nu era aglomerat. Inca cintau Dream Theater. Cind sa inceapa Maiden, a trebuit sa plec de acolo, ca altii aveau locuri acolo. Am ramas pe culoar si au venit niste plasatori sa zica ca nu se poate sta acolo, ca mai stiu eu ce... Reusesc sa ma bag intr-un rind la margine si am ramas acolo o vreme. Sala incepe sa puta a marijuana, lumea aprindea tigarile. Dure-m-ar capu! Vaz ca se tolereaza, aprind si eu o tigara (de tutun), o tineam acoperita cu mina, ca atunci cind fumam in buda scolii.... Nasol, iar trebuie sa ma ascund. Ma duc sa iau o bere...nu mai era, se incheiase vinzarea de bere, aia stringeau sandramaua. Hm, si ce bere, 8 dolari pt un amarit de 0.33 L la plastic si o bere din cele mai josnice borhoturi de pe aici...Molson Canadian la teava. Mda, nu ma obliga nimeni sa cumpar, dar alte optiuni nu ai. E un concert totusi, nu e biserica. Apoi mai tirziu ma mut iar, f jos. Alt idiot de la securitate vine si-mi zice sa nu stau sa blochez culoarul...ne minau de acolo ca pe vite...
Apoi dau sa ma duc jos in multime. Stupiza! Nu s-a putut intra...si era loc cu duiumul in spate, nu era supraaglomerat. Ce e cu voi, oameni buni? Va temeti ca iese 'riot' ca in Toronto si ca o sa stricam pretioasa proprietate a alora care detin Rexall-ul? Nu venisem cu gindul asta, fereasca Domnul! venisem sa ma distrez, dar am plecat cu gindul placerii paroxistice pe care mi-ar fi provocat-o vandalizarea locului. Hotul de hoti se teme si daca domnii de la Rexall se tem de vandalizare, sa se mai gindeasca putin ca pentru orice exista o cauza.
Mi-am platit biletul, dar pentru ce am platit? Nu am nevoie de nimeni sa-mi asigure paza, si nici sa ma mine ca pe vaci. Mi se pare normal sa avem dreptul sa stam unde vrem. Daca vrea cineva sa stea jumate de concert jos si jumate in tribuna? CARE e problema?
In fond....imi iau jucariile si alta data nu mai merg la vreun concert cu locuri. Intrare generala e ok...asa a fost la multe altele, si nu s-a omorit nimeni. Si inca a fost mai fain. Futu-va-n nas de fascisti!

P.S.: La sfirsit, am vorbit cu citiva oameni, si toti ziceau ca e bullshit ce se petrece. De la pretul berii pina la securitatea exagerata. Hm... oare se dau bilete gratis pt. tacere?

1 comment:

  1. Trebuia sa mergi la Love Parade anu' asta si intelegeai de ce trebuie sa fiti manati ca pe vaci. Pentru ca oamenii-s vaci :) Nu poti avea incredere in ei c-o sa stea linistiti, c-o sa se deplaseze de la A la B civilizat, ca n-o sa se impinga ca vitele unii in altii.

    ReplyDelete