Monday, June 14, 2010

Cum creez eu job-uri aruncind mucuri de tigara pe trotuar

Cum n-am mai scris de multa vreme si cum nu a mai aparut nici un manelos prin parcurile de prin Edmonton, uite va spun cu mina pe inima ca o fapta buna am facut, totusi. In mod repetat, in mod continuat. Jobul pur, jobul sigur!
Deci, iesind la fumat in pauze stau (singur sau cu vreun coleg) intr-un intrind cu o usa si fumez acolo, savurez o cafea, etc. Am vazut ca de multe ori apare cite un individ, cu sau fara turban, mai mult sau mai putin alb si matura chistoacele aruncate de oameni pe trotuar, le pune intr-un faras si le arunca undeva. Un imigrant mai nou, stringind gunoaiele unui imigrant mai vechi ...haha. Apoi de ce sa nu arunc? Arunc, dragii mei, ca doar asa are ala job! Vreti sa ramina fara? Ce-o sa mai faca saracul de el? O sa ia somajul platit tot din banii mei? Si daca ma las de fumat (cum ma tot bate gindul, dar inca imi iau avint in reprize scurte) nu vor ramine sarmanii de muncitori de la fabricile de titiun fara slujbe?

Deci hai, fumati, aruncati, cumparati orice cacat de plastic (si nu uitati sa-l aruncati repede, ca trebuie sa aveti ultimul model de cacat de plastic!), ca moare dracului economia si ramin oamenii fara slujbe. Cam atit.

Va urma...niste plastic.

2 comments:

  1. ai tu grija de toti sa nu ramana fara job, iar economia mondiala sa infloreasca :)))

    ReplyDelete
  2. Sa-i vezi tu pe aia cu turban ce fac dupa ce raman fara petrol. Se aduna sa stranga mucurile de tigara in masa. Nu te lasa de fumat. Ba chiar ia si fumeaza si mai mult :) Eu zic sa si scuipi si sa te si pisi oriunde, ca sa aiba aia ce strange si sa faca un ban cinstit :)

    ReplyDelete