Sunday, May 23, 2010

Oooooooo........viata meaaaaa!

La vita e bella.

Weekend aiurea. Urit afara, nu poti face nimic. Frig. Bine am venit la Edmonton... Si peste frig vine frig, ca nenorocitii astia de la compania unde inchiriez eu taiasera caldura. Asta vineri seara...vin de la munca prin frig si intru in frig. A trebuit sa sun eu la companie, ca administratoru local din cladire nu putea da drumu la boiler. Ieri au dat drumu, dar cam tirziu si am injurat destul.
No, m-am pus la vazut filme romanesti si am dat peste unul numit "Poveste de cartier". Un film cu Florin Calinescu, Tociu si Palade (by the way, unde mai e Pirnae Lazarescu?) si alte citeva fete, si multe manele. Un soi de musical manelos. Cum se intimpla cite ceva pe acolo, hop si maneaua potrivita. Problema acum este ca imi rasuna inca in cap citeva note maneliste, de nu stiu cu ce sa-mi spal creierii. Stii cum e cind asculti/ auzi ceva prost si nu-ti mai iese din cap? Oribil! Parental advisory...Manele, continut iritant!

1 comment:

  1. Te speli pe creier asa: Dai drumul la Spotify si asculti ce trebuie. Ah, stai, tu esti in padure, n-ai Spotify :D Pandora ai? Daca nu, te multumesti cu Last.fm :)

    ReplyDelete